Hoe werkt het fietsplan van QuickBike?

Indien u kiest voor een standaard leaseplan, kiest u voor een all-in formule, waarbij zowel onderhoud, verzekering, als bijstand bij pech of een ongeval zijn inbegrepen. Een leaseperiode duurt 36 maanden, de facturatie gebeurt maandelijks. Na 36 maanden kan u ervoor kiezen om de fiets over te kopen aan zijn restwaarde.

Wat is inbegrepen in de prijs?

De fiets - accessoires (met inbegrip van helm en veiligheidslot) - jaarlijkse onderhoud - pechverhelping 24/7*
Volledige tussenkomst  
U wilt de fiets aanbieden aan uw werknemers en hierbij alle kosten voor uw rekening nemen? Of u wilt de fietsleasing integreren in uw cafetariaplan?
Deelse tussenkomst
Met deze formule komt u gedeeltelijk tussen in de kosten voor een fietsplan bij QuickBike. U kiest zelf het bedrag of percentage en QuickBike doet de rest!
Geen tussenkomst
U kan er ook voor kiezen om uw werknemers de mogelijkheid te geven in te tekenen op een fietsplan bij QuickBike. Via deze formule wordt de maandelijkse bijdrage afgetrokken van het brutoloon van uw werknemer (loonruil). Het is ook mogelijk om dit te regelen via de eindejaarspremie, het vakantiegeld, eventuele bonussen, het cafetariaplan van uw bedrijf of via een verrekening op de fietsvergoeding. Makkelijk en simpel!
Afspraken
Van zodra uw kredietaanvraag is goedgekeurd gaan we van start!  Eerst maken we een samenwerkingsovereenkomst. Zo kunnen we vooraf een aantal belangrijke voorwaarden afspreken.  
Enquête
Een verkennende enquête uitvoeren naar uw werknemers. Zo krijgt u als bedrijf al een idee of er interesse is bij uw werknemers voor het leasen van een fiets.  
Fietsplan
QuickBike gaat alweer aan de slag en maakt voor u een fietsplan op maat!
Fietspolicy
Bij QuickBike nemen we het opmaken van de fietspolicy voor uw bedrijf ook voor onze rekening. 
Administratieve ondersteuning
En de administratie voor de werknemers? Ook hierin biedt Quickbike ondersteuning. Wij voorzien een koppeling met jouw sociaal secretariaat.  En via een portaal heeft u steeds een overzichtelijk zicht van alle leasings en bijkomstigheden.. 
Kiezen van een fiets
Alle fietsen (vanaf €500), stadsfietsen, elektrische fietsen, speed-pedelec, mountainbikes, koersfietsen, etc. Kortom: van zodra het twee wielen heeft kan het bij QuickBike! U heeft ook vrije keuze wat het merk betreft. U kan terecht in onze webshop of u gaat naar een fietswinkel van eigen voorkeur. Vraag een offerte en QuickBike doet de rest!

Vragen?

Hebt u nog meer vragen? Neem dan contact op met ons!