Klaar om uw bedrijf een duurzame, gezonde en positieve boost te geven?

Met ons fietsleaseplan maak je dit mogelijk!

Steeds meer bedrijven willen hun werknemers stimuleren om met de fiets naar het werk te komen. Steeds meer pendelaars kiezen voor de fiets.  Volgens de grote fietsenquête zou bij 6 op de 10 werknemers een elektrische fiets een extra stimulans zijn om vaker naar het werk te fietsen.  U denkt eraan om fietsen te leasen voor uw bedrijf? 

Waarom kiezen voor QuickBike ?

Een fiets leasen voor uw werknemers kan moeilijk en tijdrovend zijn. QuickBike maakt dit proces voor u eenvoudiger door alle administratie uit handen te nemen. Eens u beslist heeft om met ons samen te werken ondersteunen wij u in het samenstellen van een fietsplan op maat van uw bedrijf.

Geen meerkost voor uw bedrijf
Geen patronale bijdragen
Fietsleasing is 100% aftrekbaar
Een besparing van minimum 40% voor uw werknemers

In de prijs zit alles inbegrepen: van de aankoop van de fiets met eventuele accessoires, verzekering, onderhoud op de werkvloer, bijstand 24/7 bij pech of ongeluk, en dit tot levering van de fiets in uw bedrijf. QuickBike regelt alles, zonder extra kosten of andere verrassingen.

Voordelen

  • 100% fiscaal voordeel
  • U kiest zelf de tussenkomst leasing.
  • Besparing parkeer- & brandstofkosten
  • Motiverend
  • Minder stress voor u en uw werknemers
  • Vlot voorbij de filles
  • Minder absenteïsme
  • Binding van werknemer
  • Aantrekkelijk bij aanwerving
  • Geen voordeel alle aard

Flexibel en eenvoudig 

Een fiets leasen voor uw werknemers  kan moeilijk en tijdrovend zijn. QuickBike maakt dit proces voor u eenvoudiger door alle administratie uit handen te nemen. Eens u beslist heeft om met ons samen te werken, ondersteunen wij u  in het samenstellen van een fietsplan.

Financieële voordelen  

Een fiets aanbieden aan uw werknemers is geen meerkost.   U betaalt geen patronale bijdragen en rsz op het leasing-bedrag. Alle gemaakte kosten i.v.m. de fietsleasing zijn 100% aftrekbaar. Door uw tussenkomst kan de werknemer een fiets aankopen voor een bedrag dat minimum 40% goedkoper is dan bij een persoonlijke aankoop.

Gemakkelijk

Het enige dat u moet doen, is contact opnemen met QuickBike. Na een kennismaking verzorgen wij voor u een plan op maat waarmee u snel aan de slag kan! 

Voor wie?

Voor bedrijven en hun werknemers. QuickBike wil de aankoop van een fiets goedkoper en toegankelijker maken voor elke bedrijf of werknemer.

Nog vragen?

Heeft u nog vragen? Kijk zeker eens bij onze 'Veel gestelde vragen' of stuur ons een e-mail via [email protected]