Wenst u een fiets te leasen via uw werkgever?

Uw droomfiets dankzij uw werkgever!

Ruil een deeltje van uw brutoloon of  fietsvergoeding in voor de fiets waar u altijd al van droomde en dit via een fietsleasing via uw werkgever.  

Waarom kiezen voor QuickBike ?

QuickBike wil de aankoop van een fiets goedkoper en toegankelijker maken voor elke werknemer.  

Een fiets kiezen kan moeilijk en tijdrovend zijn. QuickBike maakt dit proces voor u eenvoudiger door reeds voor u een selectie te maken. Eens u uw droomfiets heeft gekozen nemen wij alle rompslomp van u over. Daarna leveren wij uw fiets af op je werkplek. En voila, klaar ! 

Indien u toch liever naar uw plaatselijke fietswinkel gaat, geen probleem. U mailt ons de offerte en wij brengen alles voor u in orde.  

Het is voordeliger en makkelijker dan zelf een fiets aan te kopen. In de prijs zit alles inbegrepen. QuickBike regelt alles, zonder extra kosten of andere verrassingen. 

U betaalt minimum 40% minder
Vaste maandelijkse vergoeding
Vrije keuze van fiets
Fietsvergoeding

Voordelen

  • Motiverend
  • Minder stress
  • Vlot voorbij de filles
  • Belastingsvoordeel
  • Tot 40% goedkoper t.o.v. privé-aankoop
  • Gezonder lichaam
  • Ecologisch alternatief

Overeenkomst

Vraag uw leasing aan via uw werkgever.

Kies uw fiets

100% vrije keuze, u heeft de vrijheid om een fiets te kiezen bij uw vaste fietsenhandelaar of maak een keuze uit een van onze fietsen.

Rijden maar!

48 uur na goedkeuring van de offerte bezorgen wij uw droomfiets!

Biedt uw werkgever nog geen leasing aan?
U bent als werknemer geïnteresseerd in een fietsleasing, maar uw werkgever biedt dit nog niet aan? Ook hiervoor kan u bij ons terecht! Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek m.b.t. de verschillende mogelijkheden. Indien gewenst nemen wij, discreet weliswaar, contact op met uw werkgever.

Flexibel en eenvoudig 

Een fiets kiezen kan moeilijk en tijdrovend zijn. QuickBike maakt dit proces voor u eenvoudiger door reeds voor u een selectie te maken. Eens u uw droomfiets heeft gekozen nemen wij alle rompslomp van u over. Daarna leveren wij uw leasefiets af op uw werkplek. Voila, klaar!

Financieële voordelen  

Door de tussenkomst van uw werkgever, bespaart u minstens 40% op de aankoopprijs van uw droomfiets. Maar daar stopt het niet: alles zit in de prijs inbegrepen! Van verzekeringen, tot onderhoud en bijstand bij pech of ongeluk: QuickBike is uw partner in fietsleasing!

Gemakkelijk

QuickBike blijft voor u beschikbaar, ook na de aankoop van uw fiets. Zo heeft u (of uw werkgever) nooit kopzorgen en kan u voortaan op een gezonde en ecologische manier naar het werk! Fijn en gemakkelijk!

Voor wie?

Voor bedrijven en hun werknemers. QuickBike wil de aankoop van een fiets goedkoper en toegankelijker maken voor elke bedrijf of werknemer

Nog vragen?

Heeft u nog vragen? Kijk zeker eens bij onze 'Veel gestelde vragen' of stuur ons een e-mail via [email protected]